top of page
Bål

VI LAGET TANTRAFESTIVALEN 2022

Her presenterer vi menneskene som skaper Tantrafestivalen sammen. Dette var det flotte teamet bak 2022-festivalen.

Blir du med i 2023? 

logo-tantrafestivalen-uten-dato-negativ.png
IMG_1123.jpg

ELIN ENGER

Elin Enger brenner for å hjelpe deg med å finne gløden og gleden. Jeg har studert hos ulike tantralærere både her i Norge og andre steder, og er for tiden i praksis som tantralærer i regi av det internasjonale Innercamp-akademiet. Jeg har jobbet med kvinnehelse i over 15 år og er sertifisert doula som hjelper kvinner og par gjennom graviditet, fødsel og barseltid.

Disse temaene er nært beslektet med tantra fordi de handler om tilstedeværelse, egenkjærlighet, energi og selvutvikling. Jeg arbeider som redaktør og informasjonsmedarbeider, er konsulent og styremedlem i det private næringsliv, driver småbruk og er mamma til fire trollunger.

ELINS NETTSIDE

lily.jpg

JOHANNA LILY

Johanna Lily, som blant annet vil lede oss gjennom ekstatisk chakrapust, rose- og kakaosermoni og Shiva Shakti transfigurasjonsrituale på festivalen.

 

Johanna Lily er en sertifisert coach, Shakti Spirit fasilitator®, Integrative Pelvic Health® utøvere og er initiert healer og prestinne. De siste sju årene har hun veiledet transformasjonsworkshops, retreater og mentorskap rundt hellig seksualitet, sjelfull livsstil, egenkjærlighet og feminin kraft. Hun har støttet hundrevis av kvinner i å gjenvinne visdommen og nytelsen i kroppene sine og vekke sin indre gudinneenergi og livskraft - sin Shakti.

 

Johanna er dedikert til å være i tjeneste, gjennom å utdanne og støtte et kollektivt paradigmeskifte rundt bevisst seksualitet, guddommelig indre forening og autentisk lederskap.

JOHANNAS NETTSIDE

kirsebærblomster_edited.jpg

ELIN & JON KÅRE

Vi er i et tantrisk kjærlighetsforhold, og har erfart at det bringer ekstraordinær energi til “resten av livet”. Tantra kan gjøre et ordinært familieliv med jobb og familie til magiske hverdager du ikke lengter etter ferie fra.

Vi er opptatt av hva den tantriske livsvisdommen kan tilføre hverdagslivet. Tantriske prinsipper og metoder vil kunne være nyttige for alle som ønsker en dypere tilknytning til seg selv, partneren og livet i seg selv. Det er virkningsfulle teknikker som umiddelbart kan tas i bruk. Så er det alltid mulig å gå dypere, så som tantriker er reisen målet.

Å dele tantrisk kunnskap og metoder på en enkel og forståelig måte, er noe vi brenner for. Vi har selv har erfart hvor mye bedre livet og forholdet blir når man er i kontakt med livsenergien sin og hverandre på et dypere nivå.

 

Sammen driver vi Indal gård og Indal Forest Retreat nord for Gjøvik. Her inviterer vi til naturlig påfyll av energi.

INDAL FOREST RETREAT

JK massage.JPG

JON KÅRE LARSEN

Jon Kåre Larsen har siden 2017 vært på en tantrisk utviklingsvei. Jeg har studert tantrisk livsvisdom ved InnerLife tantra i Norge i flere år siden 2017. Høsten 2020 fikk jeg min godkjenning som tantramassør. Utdanningsløpet i regi av InnerLife omfattet blant annet 200 timer praksis.

 

Jeg arbeider i dag som tantramassør og kommunikasjonsrådgiver, og er gårdeier. For tiden er jeg også i praksis som tantralærer i regi av Innercamp-akademiet.

JON KÅRES NETTSIDE

Layna.jpg

LAYNA ELVIRA

Layna Elvira er tantrika, mystiker og en prestinne av Isis Magdalene-linjen. Hun veileder og initierer kvinner til en dypere kontakt og forbindelse til egen sensualitet, seksualitet, erotiske natur og essens.

 

Hun åpner opp for frihet og skaper rom der kvinner har mulighet til å oppdage og erfare ulike aspekter og dimensjoner av seg selv. Det handler om å oppleve mer nytelse i egen kropp, utvide sitt orgasmiske potensiale og få større selvtillit.

 

Layna Elvira har en bred utdannelse og praksis. Blant annet innen Sacred Body Awakening, Kundalini Dance, Tantra Therapy-dakini training, Sacred Sexuality, ISTA, The Avalon Rose Priestess Training, Soul Reading og Clairvoyance. Hun er også en lisensiert sykepleier, kakaoprestinne, dedikert som prestinne av Magdalene og har kunnskap fra forskjellige esoteriske tradisjoner og mysterieskoler.

 

Hun deler arbeidet sitt lidenskapelig gjennom ulike workshops, retreater og dansekurs. Layna tilbyr også private tantriske sesjoner, reading, mentorship og seremonier.

LAYNAS NETTSIDE

275739520_1139655483466600_365937909698480633_n.jpg

ELISABETH FINOCCHIARO

Elisabeth has been working in the breath field for over five years supporting hundreds of people through deep transformations and breath journeys.

 

She’s known for her gentle approach towards navigating life's intensities and is rooted in compassion, emotional intelligence and leadership.

 

ELISABETHS NETTSIDE

malin.jpg

MALIN JONASSON

Malin er yoga- og mindfulnessinstruktør og kommer til å lede oss gjennom morgenpraksis med yoga og meditasjon.

 

Til vanlig holder Malin ukentlige kurs og arrangerer retreats på sitt eget kurssted, Hurdal Gjestegård. Hun elsker hagearbeid og arrangerer karmayoga-retreats der mennesker kan bidra med å bygge opp den historiske prestegårdshagen fra 1800-tallet.

MALINS NETTSIDE

275719807_1735081016883388_6052758347038295980_n.jpg

SILJA HAGE

Jeg er Silja og har gleden av å gi tantrisk massasje til de som ønsker seg det under festivalen. Jeg har studert tantra siden 2014 hos Shalini Lind og er tantrisk veileder, coach og massør. Jeg underviser også i tantrisk visdom.

 

Til daglig er jeg en av syv kvinner som driver Tantrasenteret i Oslo. Det er et levende senter med med fokus mot hvit og delvis rød tantra der det er mulig for besøkende å fordype seg i tantrisk visdom via tantrakvelder, kvinnesirkler eller workshops med fokus på massasje. Vi tilbyr også parveiledning.

 

Jeg brenner for å skape mer bevissthet omkring denne vakre visdommen og jeg gleder meg til å møte deg på festivalen.

SILJAS NETTSIDE

277315390_1089125251665403_2343894277105588176_n.jpg

JON KARL CHRISTIANSEN

Festivalmassør Jon Karl Christiansen har siden 2016 studert tantrisk livsvisdom ved InnerLife-Akademiet.

 

Herfra har jeg også min massasjeutdanning, godkjent av min lærer Shalini Lind.

bottom of page