top of page
Bål

VI LAGER TANTRAFESTIVALEN 2023

Her presenterer vi menneskene som skaper Tantrafestivalen sammen.

logo-tantrafestivalen-uten-dato-negativ.png
elin.jpeg

ELIN ENGER

Elin Enger brenner for å hjelpe deg med å finne gløden og gleden. Jeg har studert hos ulike tantralærere både her i Norge og andre steder, og er for tiden i praksis som tantralærer i regi av det internasjonale Innercamp-akademiet. Jeg har jobbet med kvinnehelse i over 15 år og er sertifisert doula som hjelper kvinner og par gjennom graviditet, fødsel og barseltid.

Disse temaene er nært beslektet med tantra fordi de handler om tilstedeværelse, egenkjærlighet, energi og selvutvikling. Jeg arbeider som redaktør og informasjonsmedarbeider, er konsulent og styremedlem i det private næringsliv, driver småbruk og er mamma til fire trollunger.

ELINS NETTSIDE

JK.jpg

JON KÅRE LARSEN

Jeg har siden 2017 vært på en tantrisk utviklingsvei og har hentet mye glede og inspirasjon fra flere lærere og foredragsholdere.  Jeg har blant annet studert tantrisk livsvisdom ved InnerLife tantra i Norge i flere år siden 2017. Høsten 2020 fikk jeg min godkjenning som tantramassør.

Jeg arbeider i dag som tantramassør og kommunikasjonsrådgiver, og er gårdeier. For tiden er jeg også i praksis som tantralærer i regi av Innercamp-akademiet.

JON KÅRES NETTSIDE

Promo A - Veronica Linde og Per Christian Berg_edited.jpg

VERONICA LINDE

Jeg oppdaget yoga og meditasjon som 16 åring, som videre førte meg til å bli utdannet kundaliniyoga lærer.
Chanting og mantrasang fant veien til mitt hjerte noen år senere og ble fort en stor del av min åndelige praksis.


Sang, musikk, toner og lyder har en helt unik evne til å bevege energi, åpne opp og hele der det trengs. Noe jeg alltid kjenner veldig sterkt når jeg lager og fremfører musikk.

VERONICA PÅ SPOTIFY

ANETTE.jpg

ANETTE KRISTENSEN

Etter 10 år som praktiserende
zen-buddhist og yogainstruktør, tok Anette nylig steget inn i den tantriske verden for å videreutvikle min åndelige praksis. På kort tid har hun oppnådd en dypere tilknytning til sin partner og lettere fått tilgang til sin bevissthet.

 

Anette er halvt dansk,født i Bergen, bosatt i Son. Utdannet sykepleier (2014), samt innen reiselivsledelse (2009). Møtte den berømte "veggen" julen 2011. Famlet desperat rundt innenfor rammene for skolemedisin uten særlig bedring, for så å prøve yoga og meditasjon, noe som på mange måter ble hennes redning. Hun ble sertifisert PUST-yoga instruktør i 2012, og har siden da hatt 2-6 yoga og meditasjonsgrupper i uken. Er naturist, og har hver sommer når været tillater, nakenyoga på Sjøhaug naturistcamping. Driver nettstedet kronisksyk.no som publiserer populærvitenskapelige artikler for å øke livskvalitet og opplevelsen av god helse til tross for kronisk sykdom.

kirsebærblomster_edited.jpg

ELIN & JON KÅRE

Vi er i et tantrisk kjærlighetsforhold, og har erfart at det bringer ekstraordinær energi til “resten av livet”. Tantra kan gjøre et ordinært familieliv med jobb og familie til magiske hverdager du ikke lengter etter ferie fra.

Vi er opptatt av hva den tantriske livsvisdommen kan tilføre hverdagslivet. Tantriske prinsipper og metoder vil kunne være nyttige for alle som ønsker en dypere tilknytning til seg selv, partneren og livet i seg selv. Det er virkningsfulle teknikker som umiddelbart kan tas i bruk. Så er det alltid mulig å gå dypere, så som tantriker er reisen målet.

Å dele tantrisk kunnskap og metoder på en enkel og forståelig måte, er noe vi brenner for. Vi har selv har erfart hvor mye bedre livet og forholdet blir når man er i kontakt med livsenergien sin og hverandre på et dypere nivå.

 

Sammen driver vi Indal gård og Indal Forest Retreat nord for Gjøvik. Her inviterer vi til naturlig påfyll av energi.

INDAL FOREST RETREAT

Kopi av YSB_0131 kopi 2_3.jpg

LIV SEIFF

Jeg lever i energien hele tiden og det vil jeg dele med andre. For meg har det bragt meg dypt inn i det ådelige, på en vei der kroppen og nytelsen er viktige og deilige verktøy - der det gir mening å praktisere tilstedeværelse i alt, både det mørke og lyse i meg og rundt meg. Der jeg kan kjenne kjærligheten, seksualiteten min, ekstasen, energiorgasmer og seksuell energi hele tiden - og den store intelligensen som strømmer gjennom alt.

LIVS NETTSIDE

Kopi av Promo A - Veronica Linde og Per Christian Berg_edited.jpg

PER CHRISTIAN BERG

Per Christian har en lang bakgrunn i meditasjon og viser denne tilstedeværelsen i musikken han lager. I ambient prosjektet sitt henter han inspirasjon fra sin åndelige praksis og naturen rundt seg.


Med lidenskap for kirtan og indias gamle tradisjoner bruker han bevisst musikkens hellige kraft til å skape harmoni og balanse.

PER CHRISTAINS NETTSIDE

337317503_745365200596076_3194014439554341161_n.jpg

AXEL RISNES

I år åpner kokken Axel Risnes pop up-restaurant på gården under festivalen!

 

Han vil blant annet tilby salater, energibarer, råkaker, smoothie bowls og chiapudding og vegetargryte med ris. Det er selvfølgelig fullstendig frivillig å handle fra Axels restaurant, men vi håper dere synes det bidrar til å gjøre deres festivalopplevelse enda bedre! Alternativt tar du med din egen mat og ordner deg selv.

lily.jpg

JOHANNA LILY

Johanna Lily er en sertifisert coach, Shakti Spirit fasilitator®, Integrative Pelvic Health® utøvere og er initiert healer og prestinne. De siste sju årene har hun veiledet transformasjonsworkshops, retreater og mentorskap rundt hellig seksualitet, sjelfull livsstil, egenkjærlighet og feminin kraft. Hun har støttet hundrevis av kvinner i å gjenvinne visdommen og nytelsen i kroppene sine og vekke sin indre gudinneenergi og livskraft - sin Shakti.

 

Johanna er dedikert til å være i tjeneste, gjennom å utdanne og støtte et kollektivt paradigmeskifte rundt bevisst seksualitet, guddommelig indre forening og autentisk lederskap.

JOHANNAS NETTSIDE

190813_Ametysten_Monica_fotograf_hanna_rydstrom_bergen_MG_4238.jpg

MONICA JOSEFINE HJELLE

Monica Josefine er utdannet økonom og psykoterapeut og har jobbet som tantrisk massør og veileder siden 2015. Hun jobber med tantrisk massasje i Oslo, Bergen, Stavanger, Porsgrunn og på gården sin i Nordfjord.

 

Monica Josefine brenner for å formidle kunnskap om tantra og tantrisk seksualitet og holder jevnlig tantrakvelder, kurs og foredrag om disse temaene.

 

Sammen med Renate Hetlevik Andersen lager hun podcasten Tantrika der de deler av sine erfaringer med tantra. Du finner link til podcasten og mer informasjon om henne på hennes nettside.

MONICAS NETTSIDE

DSC_5125-2.jpg

KRISTINA & KRISTOFFER

Vi, Kristina Sandmo og Kristoffer Carlin, er Wild at Heart Tantra. 

Vi har levd, kjempet, elsket og utviklet oss sammen i 13 år.
Vi er begge tantralærere og psykoterapeuter, lidenskapelig opptatt av det terapeutiske potensialet i tantra. Som par har vi gått fra å kjempe om hvem som har rett, til å omfavne polaritetene i kampens hete. Det vi lærer av kampene er like viktig på vår vei til dypere kjærlighet og innsikt som leken, dansen og nytelsen. Vi elsker å holde workshops og veilede mennesker.

WILD AT HEART TANTRA
PÅ FACEBOOK

bottom of page