top of page
Bål

VI LAGER TANTRAFESTIVALEN 2024

Her presenterer vi menneskene som sammen skaper Tantrafestivalen.

logo-tantrafestivalen-uten-dato-negativ.png
elin.jpeg

ELIN ENGER

Elin er grunnlegger av Tantrafestivalen på Gjøvik, og forfatter av boken LYST - 30 dager til nytelse, overskudd og bedre sex, som handler om tantra og ble utgitt på Aschehoug forlag våren 2023.  Jeg brenner for å hjelpe mennesker finne gnist og glød i hvertdagen, for da har vi mer å gi og det trenger verden. 

Jeg har studert hos ulike tantralærere både her i Norge og internasjonalt, og er sertifisert tantralærer i regi av det spanske Innercamp-akademiet. Jeg har 15 års erfaring i å guide kvinner mot tilstedeværelse, egenkjærlighet og livskraft. Ellers driver jeg småbruk, er mamma til fire trollunger og i et tantrisk kjærlighetsforhold.

 

Jeg har gått fra sliten mamma til å kjenne meg kraftfull og i flyt, ved å koble meg på min kreative, skapende livsenergi. Det er ingenting spesielt med min kropp som gjorde det mulig, alle har vi det i oss.

Jeg garanterer at din kropp også kan.

ELINS NETTSIDE

SvenE.jpg

SVEN- ERLEND ANDERSSEN

Jeg lever i et tantrisk forhold med min kone Anette, hvor vi søker å leve et liv fylt med ekstase men også med ettertanke og sjeleransakelse. Vi er hverandres største kilde til lyst og hverandres daglige slipestein for egopraksis. Min egen praksis har røtter i tibetansk tantra, og består av mye visualiseringsmeditasjon samt breathwork. Jeg har 12 års praksis innenfor buddhistisk meditasjon (både Sutrayana og Tantraana),  er lærer i tilstedeværelse og puste innenfor en rekke forskjellige tradisjoner.

SE på fjesboka

IMG_2591.jpg

JON KÅRE LARSEN

Jeg har siden 2017 vært på en tantrisk utviklingsvei og har hentet mye glede og inspirasjon fra flere lærere og foredragsholdere.  Jeg har blant annet studert tantrisk livsvisdom ved InnerLife tantra i Norge i flere år siden 2017. Høsten 2020 fikk jeg min godkjenning som tantramassør.

Jeg arbeider i dag som tantramassør og kommunikasjonsrådgiver, og er gårdeier. For tiden er jeg også i praksis som tantralærer i regi av Innercamp-akademiet.

JON KÅRES NETTSIDE
HVERDAGSTANTRA

DSC_5125-2.jpg

KRISTINA & KRISTOFFER

Vi er begge tantralærere, og har utdanning i psykoterapi og klinisk hypnose. Vi har levd, sloss, elsket og utviklet oss sammen i over 14 år, og vi gjør det fremdeles. Som par har vi gått fra å krangle om hvem som har rett, til å omfavne polaritetene. Kampene gir oss stadig mulighet og innsikt til å se våre egne skyggesider og tilknytningsstrategier. Dette har ført oss nærmere oss selv og hverandre. Innsikten vi får gjennom våre kamper og aktiveringer er akkurat like viktig på vår vei til dypere kjærlighet som lek, dans og nytelse.

WILD AT HEART TANTRA
PÅ FACEBOOK

Kopi av YSB_0131 kopi 2_3.jpg

LIV SEIFF

Liv Seiff er et fyrverkeri av en tantralærer som får hele rom til å gå i ekstase, med tantrakonseptet sitt Shake Up!. Med enkle men veldig kraftige teknikker, masse kjærlighet, humor og juiciness – jobber hun med å bevege seksuell energi, energi-orgasmer og energi-sex for single og par. Alltid med utsøkt hot musikk som gjør workshopene til en het dampende fest. Hun er et naturtalent – våknet en dag med evnen til å bevege seksuell energi og få energiorgasmer – selvlært Tantralærer, Reikimesterlærer, som lever off-grid, i ærbødighet og pakt med denne vakre planeten, i skogen i Oslo-området.

 

LIVS NETTSIDE

ANETTE.jpg

ANETTE KRISTENSEN

Anette er praktiserende
zen-buddhist og sertifisert PUST-yogainstruktør.

«Oppdaget» tantra for ca. tre år siden, etter å ha vært praktiserende buddhist i lang tid. Utøver nå tantra sammen med partner regelmessig som et supplement til meditasjon for å øke bevisstheten. Har deltatt på flere tantrafestivaler og workshops.

Har ukentlige yogagrupper både privat og kommunalt. Tilbyr nakenyoga via Oslo Naturistforening

ANETTES HJEMMESIDE

337317503_745365200596076_3194014439554341161_n.jpg

AXEL RISNES

I år åpner kokken Axel Risnes pop up-restaurant på gården under festivalen!

 

Han vil blant annet tilby salater, energibarer, råkaker, smoothie bowls og chiapudding og vegetargryte med ris. Det er selvfølgelig fullstendig frivillig å handle fra Axels restaurant, men vi håper dere synes det bidrar til å gjøre deres festivalopplevelse enda bedre! Alternativt tar du med din egen mat og ordner deg selv.

kirsebærblomster_edited.jpg

FESTIVALENS VERTSKAP:
ELIN & JON KÅRE

Vi er i et tantrisk kjærlighetsforhold, og har erfart at det bringer ekstraordinær energi til “resten av livet”. Tantra kan gjøre et ordinært familieliv med jobb og familie til magiske hverdager du ikke lengter etter ferie fra.

Vi er opptatt av hva den tantriske livsvisdommen kan tilføre hverdagslivet. Tantriske prinsipper og metoder vil kunne være nyttige for alle som ønsker en dypere tilknytning til seg selv, partneren og livet i seg selv. Det er virkningsfulle teknikker som umiddelbart kan tas i bruk. Så er det alltid mulig å gå dypere, så som tantriker er reisen målet.

Å dele tantrisk kunnskap og metoder på en enkel og forståelig måte, er noe vi brenner for. Vi har selv har erfart hvor mye bedre livet og forholdet blir når man er i kontakt med livsenergien sin og hverandre på et dypere nivå.

 

Sammen driver vi Indal gård og Indal Forest Retreat nord for Gjøvik. Her inviterer vi til naturlig påfyll av energi.

 

INDAL FOREST RETREAT

bottom of page