top of page

ET EVENTYR SOM VENTER PÅ DEG

logo-tantrafestivalen-uten-dato-negativ.png

Festivalen som utforsker energi og sanselighet, og feirer kjærligheten og sommeren.
 

Gled deg til et rikt og variert program, planlagt for å gi deg påfyll og for å inspirere deg. Du får fylle på med god energi, tantrisk inspirasjon og glede, omgitt av vakker natur i norsk høysommer.

Tantrafestivalen arrangeres på Indal Forest Retreat, ved kanten av storskogen hvor naturen råder. Festivalaktivitetene vil foregå både ute i hagene, på engene og i skogen som omgir Indal,
samt i telt, dome og bålhus på gården, samt i bygdas grendehus som ligger 10 min gåtur/to min kjøretur unna gården og som gjøres om til et tantrisk tempel for anledningen.


Det er mens du kobler av og oppholder deg i naturen at magien skjer. Samtidig som du kobler av, får du anledning til å koble deg på mening, nærvær og mer nytelse i egen kropp. Sammen skaper vi en trygg oase der vi åpner opp for ny forståelse om oss selv og hvordan vi kan leve med mer kjærlighet både til oss selv og andre.


Det vil bli felles åpnings- og avslutningsermoni for alle, og mulighet til å velge mellom workshops med ulikt innhold gjennom helgen.
 

Tantrafestivalen er en rusfri festival. Vi ønsker å skape en stemning preget av tilstedeværelse og bevissthet, og vil gi deg muligheten til å bli høy på livet gjennom musikk, sensualitet, skjønnheten i naturen og kjærligheten. Alkohol og andre rusmidler, blokkerer for slike naturlige og fantastike opplevelser.


Vi deltar i workshops på dagtid og danser og synger rundt bålet om kvelden. Det blir også anledning til å bli kjent og dele, åpne hjertene våre og høre hverandres historier med empati.


Indal ligger i Gjøvik kommune i Innlandet, 15 km nord for Gjøvik, to timers kjøring fra Oslo.
 

Tantrafestivalen gjennomsyres av intensjonen om å feire og hylle den hellige feminine kjærlighetskraften.

 

Kort om festivalens grenser 

Tantrafestivalen er en påkledd festival. Vi legger stor vekt på å skape trygge gode opplevelser for alle delatekere. Derfor forventer vi full respekt for festivalreglene. Gjennom å skape et trygt miljø øker muligheten for å kunne åpne opp og utforske oss selv både følelsesessig og fysisk.

 

Vi kommer derfor til å be alle deltagere om å fylle ut et registreringsskjema med intensjon for å delta ved påmelding. Vi forbeholder oss retten til å avvise deltakere som ikke ønsker å forplikte seg til å respektere festivalreglene.

Hjemmesiden oppdateres fortløpende, kom tilbake for mer informasjon.

Sett av datoen 23. - 25. august 2024

IMG_6788.HEIC
bottom of page