top of page

ET EVENTYR SOM VENTER PÅ DEG

logo-tantrafestivalen-uten-dato-negativ.png

Festivalen som utforsker energi og sanselighet, og feirer kjærligheten og sommeren.
 

Gled deg til et rikt og variert program, planlagt for å gi deg påfyll og for å inspirere deg. Du får fylle på med god energi, tantrisk inspirasjon og glede, omgitt av vakker natur i norsk høysommer.

Tantrafestivalen arrangeres på Indal Forest Retreat, ved kanten av storskogen hvor naturen råder. Festivalaktivitetene vil foregå både ute i hagene, på engene og i skogen som omgir Indal,
samt i telt, dome og bålhus på stedet.


Det er mens du kobler av og oppholder deg i naturen at magien skjer. Samtidig som du kobler av, får du anledning til å koble deg på mening, nærvær og mer nytelse i egen kropp. Sammen skaper vi en trygg oase der vi åpner opp for ny forståelse om oss selv og hvordan vi kan leve med mer kjærlighet både til oss selv og andre.


Det vil bli felles åpnings- og avslutningsermoni for alle, og mulighet til å velge mellom workshops med ulikt innhold gjennom helgen.
 

Tantrafestivalen er en rusfri festival. Vi ønsker å skape en stemning preget av tilstedeværelse og bevissthet, og vil gi deg muligheten til å bli høy på livet gjennom musikk, sensualitet, skjønnheten i naturen og kjærligheten. Alkohol og andre rusmidler, blokkerer for slike naturlige og fantastike opplevelser.


Vi deltar i workshops på dagtid og danser og synger rundt bålet om kvelden. Det blir også delesirkler hvor vi kan åpne hjertene våre og høre hverandres historier med empati.


Indal ligger i Gjøvik kommune i Innlandet, 15 km nord for Gjøvik, to timers kjøring fra Oslo.
 

Tantrafestivalen gjennomsyres av intensjonen om å feire og hylle den hellige feminine kjærlighetskraften.

 

Kort om festivalens grenser 

Tantrafestivalen er en påkledd festival. Vi legger stor vekt på å skape trygge gode opplevelser for alle delatekere. Derfor forventer vi full respekt for festivalreglene. Gjennom å skape et trygt miljø øker muligheten for å kunne åpne opp og utforske oss selv både følelsesessig og fysisk.

 

Vi kommer derfor til å be alle deltagere om å fylle ut et registreringsskjema med intensjon for å delta ved påmelding. Vi forbeholder oss retten til å avvise deltakere som ikke ønsker å forplikte seg til å respektere festivalreglene.

Mer informasjon sendes ut til deltagerne på forhånd.

Sett av datoen 21. - 23. juli 2023

Girl in Nature_edited.jpg
bottom of page