top of page
IMG_4278 – Kopi.jpg

WORKSHOPS 2023

logo-tantrafestivalen-uten-dato-negativ.png

Dette kan du oppleve under Tantrafestivalen 2023
(løpende oppdatering og med forbehold om endringer)

Tantrisk berøring​

med Monica Josefine på fredag

I denne workshopen går vi nærmere inn på hva berøring gjør med oss som menneske – berøring både på et ytre og et indre plan. For at vi skal ha det godt med oss selv så trenger vi nærhet og vi trenger hverandre. 

I tantra bruker vi bevisst berøring for å nærme oss et annet menneske og for å utveksle energi med dette mennesket. Berøring gjør noe med oss. Vi blir glade av det. Vi føler større tilknytning til andre menneske. Vi føler trygghet i kroppene våre. Berøring setter i gang en cocktail av gode hormoner i kroppen som kan gi oss en lykkerus. 

Detter er en workshop hvor vi tar på hverandre!

Derfor bør du være med på denne workshopen
For å lære med om forskjellige former for berøring og lære hvordan bevisst berøring gjør en stor forskjell når man er i intim kontakt med et annet menneske

Dette skjer
I denne workshopen går vi inn i berøringens kunst og lærer å ta på hverandre igjen på en godt og respektfull måte. Gjennom enkle øvelser trener vi på å nå inn til hverandre på et dypere plan. Tørr du vise din åpenhet og sårbarhet i møte med et annet menneske? Alle øvelser er med klær på og du kan komme alene eller sammen med en partner.

Merverdi for deg
Mellommenneskelig berøring er utrolig viktig for at vi skal ha det godt med oss selv i hverdagen. Forhåpentligvis vil denne workshoppen inspirere deg til å ta mer på hverandre og gi en økt bevissthet på hvordan vi gjøre det.

Sex magic​

med Liv på lørdag

Vi lever i en mgisk verden, der alt er mulig. Vi skal bruke en effektiv ønskemagi som Liv har brukt lenge. Og i tillegg skal vi lade oss og ønskene med maksimalt med seksuell energi. En heftig workshop med masse energi og livsglede der vi vekker kjærligheten og alt kan manifesteres.

Derfor bør du være med på denne workshopen
Jeg har vært med fra den spede begynnelse og kan ikke få anbefalt denne festivalen nok. Godt forankret i gress og hage med et utrolig tuntre, på en vakker gård med utsikt over Mjøsa. Dyktige lærere, fantastisk vertskap , flotte lokaler og en stemning som gjør at du tør gå dypt inn i deg selv, det som kan nytes og det som må jobbes med.

Dette skjer
Ulike øvelser

Merverdi for deg

Glede, nytelse og en enda større forståelse for hvorfor Tantra er en så fantastisk åndelig vei.

Liv Seiff 2-kopi.jpg
Spiritualitet og seksualitet

med Monica Josefine på søndag

Hvordan henger seksualitet og spiritualitet sammen? Er seksualiteten vår kun til for vår egne nytelses skyld eller har vi en seksualitet for at vi skal lage barn og reprodusere oss? Kan den også ha en annen funksjon? På engelsk har vi begrepet «Sacred sexuality» eller «Hellig seksualitet» på norsk. Hvordan kan vi helliggjøre seksualiteten vår og hvordan kan dette hjelpe oss når vi er på en spirituell utviklingsvei?

 

I over 2000 år har særlig kvinner blitt opplært til å undertrykke sin egen seksualitet. Da kvinnen mistet kontakten med sin egen kropp og sin egen form for seksualitet mistet også mennene tilgang til de hemmeligheter som ligger gjemt dypt inne i kvinnens kropp. Hvordan kan vi som kvinner igjen se på vår egen kroppe som hellig - ja selve tempelet og hvordan kan mannen møte kvinnen slik at hun igjen, etter så mange tusen år med undertrykkelse våger å åpne seg for ham - slik at han gjennom dette kan nå inn til sitt eget hjerte?

Derfor bør du være med på denne workshopen
Hvis du er nysgjerrig på tantra og har lyst til å lære mer om hvordan tantra kan påvirke livet vårt og samspillet mellom mann og kvinne i hverdagen.

Dette skjer

Dette er et foredrag hvor det vil bli mulighet til å stille spørsmål til Monica Josefine etter foredraget og hun vil også lede enkle meditasjonsøvelser underveis

Merverdi for deg

Du vil få en økt forståelse av hva tantra er for noe og insprasjon til egen utfoldelse av en tantrisk paraktisk i hverdagen din og sammen med partneren din.

190813_Ametysten_Monica_fotograf_hanna_rydstrom_bergen_MG_4238.jpg
Konsert med kirtan og lydbad

med Veronica og Per Christian på lørdag

Vi byr på en musikalsk reise som vil bevege seg fra konsert over til mantrasang og avsluttende i et hvilende lydbad.

 

Musikken er inspirert av magien som finnes rundt oss og inni oss til enhver tid. Skogens mystikk, månens glans og det dype pulserende menneske hjerte i møte med verden.
Tekstene speiler en autensitet og råskap ved det å ære og nære det hellige feminine. Det å stå i sin kraft. 

 

Sammen vi synger mantraer fra forskjellige indiske tradisjoner som vil hjelpe oss å lande sammen i hjertet. Et mantra bærer potensialet til transformasjon for den som synger med og for den som lytter.

 

Lydbadet er en invitasjon til å legge seg ned å hvile. Å bli badet av ambient, fløyte og tromme.

Promo A - Veronica Linde og Per Christian Berg_edited.jpg
Kopi av Promo A - Veronica Linde og Per Christian Berg_edited.jpg
bottom of page