top of page
IMG_6849_edited.jpg

WORKSHOPS 2024

logo-tantrafestivalen-uten-dato-negativ.png
Egenkjærlighet, berøring og magi

med Kristina og Kristoffer 

Egenkjærlighet / hel ditt indre barn

Gi kjærlighet til ditt sårede indre barn gjennom lek og helende relasjonelle øvelser. Vi tar deg med på en reise gjennom oppveksten hvor du kan lege dine sår. Du vil erfare at når du tør å ta av rustningen kan du bryte ut av gamle beskyttelsesmønstre og åpne opp for frihet og kjærlighet.

 

Tantrisk berøring

En dyp og sanselig meditasjon før vi går inn en vakker reise for å hele og vekke kroppen din. Vi guider deg gjennom en utforsking av å gi og motta forskjellig berøring inspirert av elementene for å oppleve avslapning, økt nytelse og seksuell energi. Ta med en partner eller par opp før workshopen.

 

Tantrisk magi

Våg og vis hvem du er når du lar maske falle og hengir deg til øyeblikket. Slipp til kraft og sårbarhet i et spontant og autentisk møte med deg selv og andre. Dette er en juicy, leken og energetisk workshop for deg som vil leve fullt og helt. Bevisst, tilstedeværende, utforskende og sanselig dans og berøring

.

DSC_5125-2.jpg
Bevegelse, magi og kjærlighet

med Liv
 

Rist din sexy kropp!

Med pust, bevegelse og lyd vekker du den seksuelle energien og åpner opp for kjærlighet, seksuliteten og en sterkere forbindelse med det guddommelige. Til heftig musikk med explicit lyrics og et fyrverkeri av en tantralærer. Kjernen i workshopen er Liv-shake med nytelse.

Gjennom denne to timer lange workshopen skal vi gjøre pusteøvelser, danse, jobbe med touch, meditere og virkelig føle de fantastiske kroppene våre. Og vi skal shake. Alt med humor, glede, masse energi og råskap.

En unik opplevelse som gjør at du føler deg akk så mye bedre, sterkere, villere, mer deg selv – og fylt av kjærlighet, forelsket faktisk. Vi jobber solo. Så du virkelig skal kjenne hvor sterk din egen energi er, din egen nytelse er. Hva du bruker denne utsøkte energien til etter workshopen er helt opp til deg. Kom. Dans. Nyt. Shake. Og kom.

Passer for både nybegynnere og de veldig erfarne, som virkelig vil nyte enkeltheten og solo-jobbingen.

Sexmagi

Verden er magisk. Full av muligheter og rå livskraft. Alt kan skje - også det aller beste. Det er mange måter å få ønskene sine oppfylt på. Mange måter å manifestere det vi trenger og ønsker oss i livet.

En av de råeste måtene å gjøre ønskemagi på er å bruke den seksuelle energien. Og det er det vi skal gjøre på denne workshopen. Bruke Sex Magic. En måte å manifestere på som både er sterk og veldig deilig på en gang.

Dette er en høyenergi-workshop hvor vi skal danse, bevege oss og riste i mange omganger. Vi skal også bruke heftige pusteøvelser. Så skal vi bygge bygge opp masse seksuell energi. Så skal vi ønske oss.

Helt magisk. Gir glede, nytelse og en enda større forståelse for hvorfor tantra er en så fantastisk åndelig vei.

Passer for nybegynnere og erfarne.

 

Sakte kjærlighet

“Tonight, is the night for making…slow love”. En workshop inspirert av en Prince sang. Vi skal vekke opp våre utsøkt fantastiske kropper og guddommelige energi sakte og sensuelt. Så skal vi dele energisex, conscious touch og fantastiske juicy energiorgasmer med partnerne våre. Om den partneren er vakre deg – eller et annet vidunderlig menneske. Ingen shaking, ingen tøffe pusteøvelser eller dans, bare kjærlighet, kjærlighet, kjærlighet.

Akkompagnert av Liv og hot, langsom, sensuell musikk. Finn en partner før du kommer: Din egen partner, eller et annet vidunderlig menneske – som deg selv. Passer for begynnere og de veldig erfarne.

Gi deg selv en utsøkt deilig gave.

Liv Seiff 2-kopi.jpg
Meditasjon og pust 

med Sven-Erlend

 SomatIQ Release Breathwork

-En workshop hvor vi gir oss selv og kroppen vår anledning til å gi slipp på det som tynger oss. Dette er en teknikk man kan ta med seg videre og bruke i egen praksis, selv om det blir aller best når man guides av en som kan det.

-Instruksjon i hvordan man kan bruke denne pusteteknikken selv på daglig basis.

-Gjennom å bruke pusteteknikker og breatholds som stimulerer nervesystemet kan vi løse opp gamle stressreaksjoner som har satt seg fast.

-Først tar vi kroppen via pusten inn i stressmodus og gir oss selv tillatelse til å uttrykke stress og traumer på den måten kroppen trenger, gjennom bevegelse og lyd. Vi bruker nøye utvalgt musikk til å sette rammen.

-Til slutt går vi inn i en rolig fase hvor vi kan reprogrammere nervesystemet gjennom rolig pust og lære oss å være i gode følelser, før de som vil kan velge å dele sine opplevelse.

Tantrisk meditasjon for menn, Stillhet og Samadhi
-En innføring i meditativ praksis for å trene på dyp meditativ Samadhi, slik at vi som menn kan være mest mulig til stede i øyeblikket i alle våre relasjoner. Jo mer stillhet, fokus og sentrering vi kan kultivere i oss selv, dess mer kan vi hvile i vår maskuline essens.

-Pusteøvelser for å kunne øke kroppens evne til oksygenering og slik skape indre stillhet.

-Pure awareness meditasjon hvor vi legger vekt på dyp meditativ absorbering gjennom kroppen og kultivering av meditasjonsstilling.

-Ligger alt til rette forsøker vi oss på tantriske Karmamudra visualiseringsøvelser for å øve seg på mannlig fullkroppsorgasme.

SvenE.jpg
Morgenyoga for å åpne sansene
med Anette  lørdag og søndag

Å leve et liv i balanse kan være svært utfordrende i en vestlig kultur, hvor tiden har blitt en knapp ressurs. Kontakt med naturen, jording, samhørighet med andre mennesker, yoga og meditasjon kan hjelpe deg å finne tilbake, hjem til deg selv.

Under morgenyoga med Anette får du lære hensikten med yoga fra et tradisjonelt perspektiv. Du får også erfare hvordan ulike pusteteknikker påvirker nervesystemet, hvordan fysiske yogaøvelser har en annen intensjon er trening, samt ulike meditasjonsteknikker.

Hatha-yoga har med sine tantriske røtter blitt praktisert i over 5000 år. Workshopen har som hensikt å bringe deg ut av hodet og inn i kroppen ved hjelp av pusteøvelser, fysiske øvelser (asanas) og en avsluttende meditasjon. En herlig start på dagen som åpner sansene!
Du kan bli varm, men ikke svett.

En skikkelig god start på dagen! 

Dette skjer: Gruppetimer ute i det fri, ingen fysisk interaksjon med andre. Husk yogamatte, pute og pledd og en flaske med vann. Øvelsene passer for alle som klarer å komme seg opp og ned av matte på gulvet.

ANETTE.jpg
Seremonier, skjønnhet og flyt med Elin

Elin trekker i trådene for åpningssermonien, avslutningssermonien, kakaosermoni og lydbad.
Gjennom skjønnhet og sanselighet inviterer hun til usedvanlige rituelle opplevelser som er en fryd å erfare der og da, men de kan også gi deg perspektiv på livet generelt og åpne deg opp for å leve med mer kjærlighet og mening. 

 

Tantrisk tempelseremoni
Vær vitne til et hellig tantrisk tempelrituale med røkelse, tente lys, vakker musikk og en unik live demonstrasjon av tantrisk massasje. Ta i mot et avtrykk av den meningsfulle, transformerende praksisen, og med det en en mulighet til å kjenne ekstatisk energi i din egen kropp. Våg å la deg bevege, så kan du åpne opp for et mer levende liv. 

Dette er en hellig stund som vi behandler med den største respekt og ærbødighet. Det er forbudt å ta bilder eller filme. Alle deltagere vil bli renset med salvie og palo santo før ritualet begynner, og det er ikke mulig å komme inn i rommet etter at vi begynner. Deltagerne guides inn i dyp tilstedeværelse og sitter i bevisst meditasjon under seansen. 

Transfigurasjonsseremoni

​Transfigurasjon er kunsten å gjøre det kjente til det ekstraordinære. I et transfigurationsrituale øver menn og kvinner på å se hverandre som legemliggjørelser av Shiva og Shakti, det guddommelige maskuline og guddommelige feminine, eller ren bevissthet og universell energi. Vi ser hele universet danse i hverandres øyne.

IMG_1123.jpg
Trygge rom og rammer med Jon Kåre
Jon Kåre trekker i trådene og holder rommet for seremoniene gjennom hele festivalen. 
Ananda mandala
med Jon Kåre på lørdag og søndag

Ananda mandala er en klassisk pust- og meditasjonsøvelse. Øvelsen har som formål å aktivere kroppens energisentre (chakraene) og vekke kundalinienergien. Øvelsen gjøres tradisjonelt i grupper ved soloppgang, eller solnedgang og pusten guides vanligvis taktfast med "one - two". Mange bruker en forhåndsinnspilt guiding.

Jeg velger å gjennomføre øvelsen live ved bruk av min håndlagde sjamantromme.

 

Velkommen til en energisk kickstart på dagen! 

.

IMG_2591.jpg

Programmet publiseres med forbehold om tillegg og endringer, her får du uansett et inntrykk av spekteret av det vi vil tilby.

bottom of page