top of page
IMG_4278 – Kopi.jpg

WORKSHOPS 2023

logo-tantrafestivalen-uten-dato-negativ.png

Dette kan du oppleve under Tantrafestivalen 2023
(løpende oppdatering og med forbehold om endringer)

Tantrisk berøring​

med Monica Josefine på fredag

I denne workshopen går vi nærmere inn på hva berøring gjør med oss som menneske – berøring både på et ytre og et indre plan. For at vi skal ha det godt med oss selv så trenger vi nærhet og vi trenger hverandre. 

I tantra bruker vi bevisst berøring for å nærme oss et annet menneske og for å utveksle energi med dette mennesket. Berøring gjør noe med oss. Vi blir glade av det. Vi føler større tilknytning til andre menneske. Vi føler trygghet i kroppene våre. Berøring setter i gang en cocktail av gode hormoner i kroppen som kan gi oss en lykkerus. 

Detter er en workshop hvor vi tar på hverandre!

Derfor bør du være med på denne workshopen
For å lære med om forskjellige former for berøring og lære hvordan bevisst berøring gjør en stor forskjell når man er i intim kontakt med et annet menneske

Dette skjer
I denne workshopen går vi inn i berøringens kunst og lærer å ta på hverandre igjen på en godt og respektfull måte. Gjennom enkle øvelser trener vi på å nå inn til hverandre på et dypere plan. Tørr du vise din åpenhet og sårbarhet i møte med et annet menneske? Alle øvelser er med klær på og du kan komme alene eller sammen med en partner.

Merverdi for deg
Mellommenneskelig berøring er utrolig viktig for at vi skal ha det godt med oss selv i hverdagen. Forhåpentligvis vil denne workshoppen inspirere deg til å ta mer på hverandre og gi en økt bevissthet på hvordan vi gjøre det.

Sex magic​

med Liv på lørdag

Vi lever i en mgisk verden, der alt er mulig. Vi skal bruke en effektiv ønskemagi som Liv har brukt lenge. Og i tillegg skal vi lade oss og ønskene med maksimalt med seksuell energi. En heftig workshop med masse energi og livsglede der vi vekker kjærligheten og alt kan manifesteres.

Derfor bør du være med på denne workshopen
Jeg har vært med fra den spede begynnelse og kan ikke få anbefalt denne festivalen nok. Godt forankret i gress og hage med et utrolig tuntre, på en vakker gård med utsikt over Mjøsa. Dyktige lærere, fantastisk vertskap , flotte lokaler og en stemning som gjør at du tør gå dypt inn i deg selv, det som kan nytes og det som må jobbes med.

Dette skjer
Ulike øvelser

Merverdi for deg

Glede, nytelse og en enda større forståelse for hvorfor Tantra er en så fantastisk åndelig vei.

Liv Seiff 2-kopi.jpg
Spiritualitet og seksualitet

med Monica Josefine på søndag

Hvordan henger seksualitet og spiritualitet sammen? Er seksualiteten vår kun til for vår egne nytelses skyld eller har vi en seksualitet for at vi skal lage barn og reprodusere oss? Kan den også ha en annen funksjon? På engelsk har vi begrepet «Sacred sexuality» eller «Hellig seksualitet» på norsk. Hvordan kan vi helliggjøre seksualiteten vår og hvordan kan dette hjelpe oss når vi er på en spirituell utviklingsvei?

 

I over 2000 år har særlig kvinner blitt opplært til å undertrykke sin egen seksualitet. Da kvinnen mistet kontakten med sin egen kropp og sin egen form for seksualitet mistet også mennene tilgang til de hemmeligheter som ligger gjemt dypt inne i kvinnens kropp. Hvordan kan vi som kvinner igjen se på vår egen kroppe som hellig - ja selve tempelet og hvordan kan mannen møte kvinnen slik at hun igjen, etter så mange tusen år med undertrykkelse våger å åpne seg for ham - slik at han gjennom dette kan nå inn til sitt eget hjerte?

Derfor bør du være med på denne workshopen
Hvis du er nysgjerrig på tantra og har lyst til å lære mer om hvordan tantra kan påvirke livet vårt og samspillet mellom mann og kvinne i hverdagen.

Dette skjer

Dette er et foredrag hvor det vil bli mulighet til å stille spørsmål til Monica Josefine etter foredraget og hun vil også lede enkle meditasjonsøvelser underveis

Merverdi for deg

Du vil få en økt forståelse av hva tantra er for noe og insprasjon til egen utfoldelse av en tantrisk paraktisk i hverdagen din og sammen med partneren din.

190813_Ametysten_Monica_fotograf_hanna_rydstrom_bergen_MG_4238.jpg
Konsert med kirtan og lydbad

med Veronica og Per Christian på lørdag

Vi byr på en musikalsk reise som vil bevege seg fra konsert over til mantrasang og avsluttende i et hvilende lydbad.

 

Musikken er inspirert av magien som finnes rundt oss og inni oss til enhver tid. Skogens mystikk, månens glans og det dype pulserende menneske hjerte i møte med verden.
Tekstene speiler en autensitet og råskap ved det å ære og nære det hellige feminine. Det å stå i sin kraft. 

 

Sammen vi synger mantraer fra forskjellige indiske tradisjoner som vil hjelpe oss å lande sammen i hjertet. Et mantra bærer potensialet til transformasjon for den som synger med og for den som lytter.

 

Lydbadet er en invitasjon til å legge seg ned å hvile. Å bli badet av ambient, fløyte og tromme.

Promo A - Veronica Linde og Per Christian Berg_edited.jpg
Kopi av Promo A - Veronica Linde og Per Christian Berg_edited.jpg
Grounding Hatha Yoga
med Anette Kristensen lørdag og søndag

Veldig mange mennesker starter dagen med lyden av alarmen på mobilen, etter altfor få timers søvn. Vi snoozer, er halvt levende, halvt død, og vet at kun kruttsterk kaffe kan gi oss motivasjonen vi trenger for å komme oss ut døren. På Tantrafestivalen har du mulighet til å starte dagene på en annen måte. Ute i det fri, under tuntreet med føttene solid forankret på jorden. Lyden av naturen som våkner, lukten av fuktig gress, du og yogamatten din. Hatha- yoga har med sine røtter i tantra blitt praktisert i over 5000 år, øvelsene er designet for å regulere nervesystemet, åpne sansene, og klargjøre sinnet for meditasjon.  

Derfor bør du være med på denne workshopen

Workshopen har som hensikt å bringe deg ut av hodet og  inn i kroppen ved hjelp av pusteøvelser, fysiske øvelser (asanas) og en avsluttende meditasjon. 

En skikkelig god start på dagen! 

Dette skjer

 

Gruppetimer ute i det fri, ingen fysisk interaksjon med andre. Husk yogamatte og en flaske med vann. Øvelsene passer for de fleste. 

Merverdi for deg

Å leve et liv i balanse kan være svært utfordrende i en vestlig kultur, hvor tiden har blitt en knapp ressurs. Kontakt med naturen, jording, samhørighet med andre mennesker, yoga og meditasjon kan hjelpe deg å finne tilbake, hjem til deg selv.

.

ANETTE.jpg
Kom tilbake til sansene dine
med Liv på fredag

I denne workshopen skal vi gjøre et dypdykk i sansenes verden.

 

Arbeide med berøring, lukt, smak, lyd og indre bilder.

 

Sansene er en fantastisk portal til nytelse, energiorgasmer og seksuell energi. Vi har alle våre favorittsanser som virkelig får oss til å føle oss fantastiske når vi bevisst utforsker dem. Finn ut hva favorittsansen din er – og nyt resten av dem.

 

Vi hever energien vilt med Livs orgasmiske pust, orgasmiske shaking og deilige øvelser for å være helt tilstede i de fantastiske kroppene våre.

 

Så skal vi dykke ned i sansene, en etter en, og nyte, nyte, nyte!

 

En unik opplevelse som får deg til å føle deg så mye bedre, sterkere, villere, mer deg selv – åpne deg for mer kjærlighet, dyp selvbevissthet, seksuell energi og en sterkere forbindelse med en større bevissthet.

 

Passer både for nybegynnere og svært erfarne.

.

Kopi av YSB_0131 kopi 2_3.jpg
Yoni Puja
med Johanna på lørdag

På sanskrit betyr yoni "kilde", "opprinnelse" eller "fødested". Puja betyr tilbedelse. I tantra er yoni en abstrakt representasjon av Shakti, den guddommelige mor. Det er den skapende kraften som føder og beveger seg gjennom hele universet.

 

I denne workshopen vil vi gjøre et rituale for å hedre og tilbe Shakti, både som den kosmiske moren og som gudinnen innenfor. Vi vil utdype vår forbindelse til vår egen yoni og bringe helbredende kjærlighet til vår feminine ånd. 

lily.jpg
Hverdagstantra
med Jon Kåre på lørdag

Hvordan snakke og leve mer tantrisk i hverdagen?

 

Mange bøker og tantralærere formidler kunnskap om tantra på en måte som har en tendens til å komplisere mer enn den forklarer. Mye av bakgrunnen for dette ligger i tantraens natur. Gammel østlig kultur, kunnskap og tankesett er radikalt forskjellig fra hvordan vi lever og tenker i våre moderne vestlige liv. Vi må derfor spørre oss selv om hva som er godt nok. Hvordan kan jeg leve litt mer tantrisk i mitt liv? Og - hvordan kan vi snakke om tantra på en enklere måte? Med dette som utgangspunkt inviteres deltakerne til en åpen dialog rundt tantra.


Deltakerne kommer på denne workshopen for å få konkrete og anvendelige tips og forslag til hvordan de kan leve mer tantrisk i hverdagen. Et annet meget viktig utbytte er hvordan vi kan snakke om tantra på en måte som mennesker rundt oss kan forstå.

 

Workshopen gjennomføres som en kombinasjon av foredrag og gruppesamtale.

.

JK.jpg
Transfigurasjonsseremoni
med Johanna på søndag

Transfigurasjon er kunsten å gjøre det kjente til det ekstraordinære. I et transfigurationsrituale øver menn og kvinner på å se hverandre som legemliggjørelser av Shiva og Shakti, det guddommelige maskuline og guddommelige feminine, eller ren bevissthet og universell energi. Vi ser hele universet danse i hverandres øyne.

lily.jpg
Fra skygge til kjærlighet
med Kristina og Kristoffer på lørdag

Bli kjent med skyggesidene dine, og la de vise vei til vekst, nærhet, nytelse og kjærlighet.

 

Kristina Sandmo og Kristoffer Carlin, er Wild at Heart Tantra. 

Vi har levd, kjempet, elsket og utviklet oss sammen i 13 år.
Vi er begge tantralærere og psykoterapeuter, lidenskapelig opptatt av det terapeutiske potensialet i tantra. Som par har vi gått fraå kjempe om hvem som har rett, til å omfavne polaritetene i kampens hete. Det vi lærer av kampene er like viktig på vår vei til dypere kjærlighet og innsikt som leken, dansen og nytelsen. Vi elsker å holde workshops og veilede mennesker.

.

DSC_5125-2.jpg
Intro til tantrisk massasje
med Monica Josefine og Jon Kåre på lørdag

Tantramassørene Monica Josefine Hjelle og Jon Kåre Larsen har begge sin bakgrunn og massørutdannelse fra InnerLife Tantra. Denne workshopen består av teori og demonstasjon av tantrisk massasje.

Deltakerne kommer på denne workshopen for å lære det grunnleggende om hva tantrisk massasje er og hvordan den skiller seg fra andre typer massasje, deriblant erotisk massasje. Vi ønsker at deltakerne også skal få inspirasjon og anvendelige tips og forslag til hvordan de kan inkludere tantrisk massasje som et kraftfullt, vakkert og hjerteåpnende verktøy i sine liv.

Workshopen er en fin opptakt til deg som tenker å komme på Tantric massage temple.

.

IMG_0849.jpg
JK.jpg
Tantric massage temple
med Monica Josefine og Jon Kåre på lørdag

Tantramassørene Monica Josefine Hjelle og Jon Kåre Larsen har begge sin bakgrunn og massørutdannelse fra InnerLife Tantra. I massasjetempelet denne lørdagskvelden inviterer vi deg til å få en smakebit på tantrisk massasje fra Monica eller Jon Kåre samt utveksle tantrisk massasje med en venn, eller partner. 

Vi ber deg komme sammen med en venn eller partner dersom du ønsker å utveksle tantrisk massasje i templet. Massasjen i tempelet skal ikke omfatte yoni/lingam-massasje eller dearmoring.

Vi anbefaler at den som skal motta massasje er naken, men det er også OK å ha undertøy på. Den som masserer har på seg truse/boxershorts.

Ta med et stort håndkle, eller laken til tempelet.

.

IMG_0849.jpg
JK.jpg
Solotouch
med Liv på søndag

Energisex er uskyldig, fantastisk – og rett på. Energysex betyr å bevege kroppen din på en sensuell måte og å bruke pusteteknikker – på den måten øker du den seksuelle energien og får energiorgasmer. Så mye moro, så mye glede og så mye tilfredshet. Og du kan gjøre det på egen hånd. Du trenger ikke en partner. Du kan være helt selvforsynt. Når du bestemmer deg for å dele energi med et annet fantastisk menneske, i all din selvforsyning, trenger du ingenting. Det legger bare en ekstra gullkant på alt.

 

I denne workshopen skal vi trene på energisex på egenhånd.

 

Først skal vi jazze opp den seksuelle energien med Livs orgasmiske pust og Livs orgasmiske risting. Så skal vi bruke musikk, bevegelse og berøring for å bevege oss enda mer inn i kroppen vår og den fantastiske energien. Vi jobber solo, vi berører vårt eget ansikt, kropp, håret. Så øver vi på noen hotte sexy bevegelser og får frem madrassene. Akkompagnert av hot sexy musikk – sakte, fort – praktiserer vi energisex og berøring på egenhånd (helt uskyldig, med klær på).

 

Masturberer du når du har energisex? Ja det kan du. Selvfølgelig. Men det gjør ikke jeg. Og vi kommer ikke til å bruke dem på mine workshoper. Ja, du kan ta med en partner. Og ja – du kan ikke jobbe med partneren din. Du må jobbe alene. Så, når du kommer hjem – eller til rommet ditt kan dere øve sammen. 

 

Passer for erfarne og nybegynnere.

.

Liv Seiff 1-kopi.jpg
Tantrisk intimitet, kraftfull sårbarhet
med Elin på søndag

Mange forbinder intimitet med det fysiske. Men det fysiske ved sex er bare kropper i bevegelse. Intimitet går dypere og handler om hjertet og sjelen.

Det rommer følelsene våre og forbindelsen mellom oss.

Ordet intimitet kommer fra latinske “intimus”, som er en benevnelse for innerst, lengst inne.
På engelsk er ordet intimacy nært koblet til ordene “in to me see”. Altså å la noen få se inn i deg. Å slippe hverandre til, lengst der inne innerst i oss.

Hvordan gjør vi det?
Og hva har vi å vinne på å våge det?

.

DSC04764.jpg
Lev orgasmisk
med Kristina og Kristoffer på søndag

Lær å bevege seksuell energi i kroppen, få mer energi og glede i hverdagen, og dypere kontakt med deg selv og andre.

 

Kristina Sandmo og Kristoffer Carlin, er Wild at Heart Tantra. 

Vi har levd, kjempet, elsket og utviklet oss sammen i 13 år.
Vi er begge tantralærere og psykoterapeuter, lidenskapelig opptatt av det terapeutiske potensialet i tantra. Som par har vi gått fraå kjempe om hvem som har rett, til å omfavne polaritetene i kampens hete. Det vi lærer av kampene er like viktig på vår vei til dypere kjærlighet og innsikt som leken, dansen og nytelsen. Vi elsker å holde workshops og veilede mennesker.

.

DSC_5125-2.jpg
Ananda mandala
med Jon Kåre på lørdag og søndag

 

Ananda mandala er en klassisk pust- og meditasjonsøvelse. Øvelsen har som formål å aktivere kroppens energisentre (chakraene) og vekke kundalinienergien. Øvelsen gjøres tradisjonelt i grupper ved soloppgang, eller solnedgang og pusten guides vanligvis taktfast med "one - two". Mange bruker en forhåndsinnspilt guiding.

Jeg velger å gjennomføre øvelsen live ved bruk av min håndlagde shamantromme.

 

Velkommen til en energisk kickstart på dagen! 

.

JK.jpg
bottom of page